Eduard Callís / 680 752 666 / edcallis@coac.net
Guillem Moliner / 650 545 830 / gmoliner@coac.net

Carrer Sant Josep de Calassanç, 2. 17800 Olot

unparelld'arquitectes és un estudi d'arquitectura que inicia l'activitat el 2004 a Olot. El formem Eduard Callís i Guillem Moliner, que compaginem l'activitat professional amb la docència i la recerca en el camp de l'arquitectura. El treball és viscut amb intensitat, valorant la paraula arquitectura com un tot amb valor intrínsec, per sobre dels adjectius i les etiquetes, i aplicable a qualsevol escala. És per aquest motiu que afrontem els projectes a tots els nivells, des del necessari diàleg amb l'entorn a escala urbana fins a l'expressió del detall, marcant un procés projectual que pretén posar en valor els atributs atemporals de l'arquitectura. L'obra de l'estudi s'ha premiat en diferents ocasions i ha estat exposada en diferents ciutat europees.

Eduard Callís Freixas és arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya (Etsav, 2002). És professor de projectes a la Universitat de Girona i forma part del grup de recerca HABITAR de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Guillem Moliner Milhau és arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya (Etsab, 2003). És professor a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot des de 2003 i professor a l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques (ESDAP) des de 2011.

Col·laboradors

Jordi Moret, Eva Casadevall, Jordi Collell, Dídac Franco, Laura Plana, Francesc Baquer, Adrià Masó, Adrià Bofarull, Jordi Dalmau

Reconeixements

Exposicions

Conferències

Publicacions