< Llistat de projectes

Plaça Campdenmàs

Olot. 2010

L’ampliació de la plaça Campdenmàs, al barri vell d’Olot, estableix una relació de vis a vis amb la placeta històrica. Els dos espais es relacionen a partir de la graderia, l’arbre i la font per on circula aigua remorosa entre una escultura existent i una cisterna medieval recuperada. Aquest centre de gravetat de forma còncava acull l’activitat d’estada, mentre que la resta d’espai es manté buit per rebre qualsevol tipus d’acte públic. El treball topogràfic busca un equilibri entre la suavitat del pendent, el lligam amb els carrers inferiors i l’escorrentia superficial fins al punt baix.

Premi Ajac VIII, 2012
Exposada al pavelló català i balear de la Biennal de Venècia, 2012

Estudi cromàtic de les façanes: Gabinete del Color
Fotografia: Espai Androna