< Llistat de projectes

Entrada Can Jeroni

Beget. 2009

L'establiment habilita un nou accés que respon a un projecte global per adaptar les dues plantes superiors a hotel i resoldre algunes mancances com ara la falta d’una recepció, la posició dels banys o l’accessibilitat. Aquest vestíbul es configura per l’encontre de tres cantonades constituïdes pels volums del bany, la caixa d’ascensor i l’escala. Conformen un espai que vincula l’exterior, els menjadors i el futur hotel. Les superfícies són austeres i dures intentant mantenir un diàleg amb el seu entorn.

La intervenció a l’antic menjador actua de manera puntual per millorar-ne alguns aspectes però amb una clara voluntat de posar en valor el caràcter de l’espai més antic de l’establiment.

Selecció Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona, 2010

Fotografia: Espai Androna